Tider og priser 2014

Billetten gælder hele sæsonen

Med en billet til Sagnlandet Lejre får du adgang til en verden af oplevelser. En verden så stor, at de færreste når igennem det hele på en enkelt dag. Derfor er billetten til Sagnlandet et sæsonkort, der gælder året ud, fra den dag du køber det. Så kan du komme igen og igen.

 

Vi glæder os til at se dig!

Bemærk venligst

Entrébillet købt til fuld pris kan uden merpris udstedes som sæsonkort. 

 

Kortet er personligt og må ikke overdrages andre. Legitimation (f.eks. sygesikingskort, dankort, kørekort) skal forevises ved indgang sammen med dit sæsonkort. 

   

Køb af sæsonkort kan konverteres til medlemskab af Sagnlandets Venner i Lejre mod betaling af merprisen, men det er enklere at melde sig direkte ind, butikken har indmeldelsesblanket.

 

 

Vi modtager dankort og gængse kreditkort.

 

 

Trækvogne til picnickurv mm. udlejes  

 

Der udlejes trækvogne. Vi har 10 trækvogne til rådighed. De er primært beregnet til brug for grupper. Det koster 25 kroner at leje en trækvogn + 100 kroner i depositum. Vær venligst opmærksom på at ikke alle stier er umiddelbart passable for en trækvogn. Sagnlandet er et naturområde, se også rådene til kørestolsbrugere.

 

 

 

Abonnements-ordninger for skoler og dagsinstitutioner

 

Sagnlandet tilbyder attraktive abonnementsordninger for skoler og dagsinstitutioner som gør det let og enkelt at besøge os med en grupper, læs mere om det her!