Events og udflugter

 

 

 

I Sagnlandet Lejre kan virksomhedens medarbejdere opleve fire spændende universer fra svundne tider.  Vi sørger for alt til en uforglemmelig dag for store og små med oplevelser og aktiviteter for alle. Arrangementet kan forgå året rundt og både inden og uden for centrets normale åbningstid.

 

 

I 2011 udbyder vi følgende aktiviteter. klik på aktiviteterne for detaljeret information. Finder I ikke det som lige netop passer til jer så ring og hør - kun fantasien sætter grænser.

 

 

  • Skovture: Hvis I blot har behov for smukke rammer til jeres firmaskovtur kan vi stille vores smukke landskab til rådighed. Vi sørger gerne for picnickurvene så I slipper for at medbringe dem hjemmefra. Ring til os for nærmere oplysninger!

 

 

Udfordringerne vil som udgangspunkt finde sted i de respektive miljøer med vores dygtige og erfarne instruktører. Mulighederne er mange, så det er blot et spørgsmål om, hvad der passer til jeres virksomhed. Vi finder hele tiden på nye aktiviteter til de forskellige tidsperioder.

 

 

I kan vælge mellem følgende områder:

 

  

  • Stenalderbopladsen Athra
  • Jernalderbopladsen Lethra
  • Vikingeområdet Ravnebjerg
  • 1800-talsmiljøet Krikkebjerghuse.

 

 

 

Prisen afhænger af jeres behov, ønsker og antal personer. Derfor udarbejder vi i samråd med jer et tilbud for netop jeres virksomhed. Se prisoversigten her for at få en idé om prisleje for de forskellige muligheder.

 

 

For nærmere oplysning og booking kontakt Eventafdelingen på:
Tlf.: 46 42 49 42

 

 
 
Send mail til event-afdelingen!

 

 
 

SE ET UDPLUK AF VORES TILBUD OG BLIV INSPIRERET